De komende maanden bieden heel wat mogelijkheden op grote, zware vissen. Of het nu snoek, snoekbaars of baars is. Zo vlak voor de paai zijn ze vaak op topgewicht en dat toont toch wel vaak heel indrukwekkend. Het is ook een periode om gericht op grote blankvoorn te vissen, op kapitale vissen van meer dan 40 cm lang, vissen die nu richting of (ver) over de kilo gaan. Op grote zandafgravingen, kanalen en zeker ook op onze rivieren zwemmen ze, op zeker. Maar hoe en waarmee vang je ze? In de Masterclass Witvis lees je daar alles over.

IN BEET- januari/februari…

Verder in dit nummer: platvis voor iedereen, wintermeerval, visgids… een groeiende markt, winterse kanaalvisserij met de vaste stok, kustvissen in het donker, statisch met doodaas op snoekbaars, een overzicht van de open deur dagen in België en kongeraal in Nederland, het kan echt! Dit en nog veel meer in dit afwisselende 164 pagina’s dikke nummer.

BEET januari/februari 2023 is nu verkrijgbaar in de boekhandels en bij de hengelsportzaken. Voor een abonnement op BEET ga je naar https://shop.beet.nl/category/abonnementen/.