Tijdens mijn laatste bezoekje aan Frankrijk dit voorjaar had ik helaas geen hengels bij me, maar ging ik op bezoek bij een aantal van onze bestaande watereigenaren… én bij 1 nieuwe bestemming. Als goede vriend van Constant Lebel (bekend van onze betaalwateren Etang IlotFully’s Lake & Grandes Cimes) bezit de jonge karpervisser Raphaël samen met zijn familie een tweetal wateren in Noord-Frankrijk, waarvan er nu eentje officieel geopend is voor de karpervisserij. Een 4-persoons blokhut met ruime overkapping direct aan de waterkant, het gehele betaalwater voor uzelf én ook nog een fantastische omgeving en karperbestand!

Net zoals op Fully’s Lake kent het betaalwater La Réserve echt een uniek bestand aan volbeschubte spiegelkarpers, rijenkarpers en volschubs… het zijn nog jonge vissen, maar de groei is verbluffend. De topvis – een massieve schubkarper – woog zo’n 24kg bij zijn laatste vangst vorig jaar. Ook zwemmen er zo’n 80 koi rond op het water.

Onze Duitse collega Vincent gaat in de week van 11 mei die kant op voor een weekje vissen én filmen, voor die tijd geven we u als vaste gast van The Carp Specialist alvast vrijblijvend een voorproefje en de mogelijkheid om alvast een weekje visvakantie te reserveren voordat het betaalwater La Réserve echt bekend wordt bij het grote publiek.
De kosten voor de exclusieve afhuur van het water La Réserve voor max. 2 vissers en 2 niet-vissers bedragen € 800,- voor een weekje. We zijn u er erg graag van dienst!

Groetjes,

Bas

P.S. Blader zeker eens door de fotogallerij van La Réserve… 17 pagina’s vol met unieke vangstenfoto’s 🙂