Tien stuiterballende vrouwen stonden vanmorgen aan de steiger. De vangdrang kwam werkelijk uit elke porie…

Door Nathalie van den Berg
Visreis.nl

De vangdrang kwam werkelijk uit elke porie…

Nu gaat het echt gebeuren, we gaan vissen in Noorwegen! Jullie moeten weten dat geen van deze vissende dames ooit eerder haar aas in deze wateren heeft laten zakken. Het voelt voor ons als pionieren en alleen dat gevoel maakt de sfeer al helemaal fantastisch!

Het voelt voor ons als pionieren en alleen dat gevoel maakt de sfeer al helemaal fantastisch!

Het weer is bizar zacht. De temperatuur was vandaag rond de 17 graden en er stond simpelweg geen wind. Elke dame had twee hengels mee aan boord: een lichtere en eentje voor het zwaardere werk. We hebben deze week drie boten tot onze beschikking en vandaag besloten we via de kleine straumen lekker naar buiten te varen!

We hebben deze week drie boten tot onze beschikking en vandaag besloten we via de kleine straumen lekker naar buiten te varen!

Al snel vonden we de koolvis, kabeljauw en natuurlijk de makrelen. Er is ook leng en pollak gevangen. Wat een feest! Prachtig om te zien hoe deze dames allemaal dezelfde passie delen en hoe ze elkaar helpen en het elkaar maar al te graag leren.

Prachtig om te zien hoe deze dames allemaal dezelfde passie delen en hoe ze elkaar helpen en het elkaar maar al te graag leren.

Dolblij met elke vis en toen we de zeearenden konden voeren sprongen de tranen bij een aantal visseressen in de ogen. Heb ik al gezegd dat we ook omringd werden door bruinvissen?

Iedereen heeft vis gevangen en we hebben ons in deze prachtige omgeving ontzettend dankbaar gevoeld!

Deze eerste dag had voor ons niet mooier kunnen verlopen: Iedereen heeft vis gevangen en we hebben ons in deze prachtige omgeving ontzettend dankbaar gevoeld!

De plannen worden nu gesmeed voor morgen.

De plannen worden nu gesmeed voor morgen terwijl de risotto staat te pruttelen en we houden jullie uiteraard op de hoogte!

We houden jullie uiteraard op de hoogte!

We houden jullie uiteraard op de hoogte!!!

www.visreis.nl