In deze editie van de Karperwereld techniek, avontuur, overpeinzingen en tips. In de KW Masterclass knallen we het (vroege) voorjaar in met Jasper Smit, Martijn Bombeke en Menno Blok. Doe er je voordeel mee want dit verwarmende, vaak grillig verlopend seizoen is ook zo weer voorbij.

We duiken de (on)diepte in met ‘meesterstruiner’ Jordy op’t Hof; afgelopen voorjaar zagen we met grote regelmaat de meest bizarre vangsten voorbijkomen, stalkend vanuit een rubberbootje. Paul Garner laat zien hoe hij stap voor stap zijn eigen ‘vissige’ boilies maakt en wellicht steek je wat op van Bernd Brink met zijn alternatieve en succesvolle manier van voeren.

In deze editie van de Karperwereld techniek, avontuur, overpeinzingen en tips.

Verder in dit nummer neemt Mark Pansar je mee op een roadtrip door Frankrijk samen met zijn zoon, gaat Ewout Smeerdijk verder waar hij was gebleven in zijn karperparadijs en kun je hink-stap-meespringen met Rolf Bouman. Dan zal de zon vast weer gaan schijnen en wil je maar één ding; naar de waterkant!

Karperwereld 149 verschijnt 2 maart en is dan te koop in de winkel. Voor een abonnement op Karperwereld ga je naar: https://shop.beet.nl/category/abonnementen/.