In deze editie van de Karperwereld een special over voerboten. Veel karpervissers hebben er eentje, anderen overwegen om er eentje aan te schaffen.

Was zo’n apparaat een dikke tien jaar geleden een simpel op afstand bestuurbaar bootje om een berg voer en een rig ongeveer naar de beoogde plek te brengen, anno 2023 is de ‘sky the limit’! GPS-waypoints, bait throwers, auto-pilot met (inderdaad) zelfstandige terugvaarfunctie. Het kan niet op! Thijs Last beschrijft zijn bevindingen, de voordelen, maar ook de nadelen die er soms kleven aan het gebruikt van een voerboot. Verder een voerbotenoverzicht, handige gadgets en accessoires, enz.

In deze editie van de Karperwereld een special over voerboten.
Verder in dit nummer: De diepte in met Richard alias ‘The Goose’ Gans, zichtvissen met Marc van Amerongen, roadtrip en ontstressen met Alan Blair, Belangenvereniging Verantwoord Karperbeheer (BVK), voorjaar in Frankrijk en middeleeuwse toestanden met Ewout Smeerdijk. Dag- of nachtvissen? Rolf Bouman geeft zijn ongezouten visie…

Karperwereld 150 is vorige week verschenen en is nu te koop in de winkel. Voor een abonnement op Karperwereld ga je naar: https://shop.beet.nl/category/abonnementen/.