Guru heeft onlangs de langverwachte N-Gauge hengelserie uitgebracht. Deze opvallende ‘metallic’ feederhengels zijn er in zes uitvoeringen die alle visserijen bestrijken in het feeder en wagglergebied. Ideaal voor de commercials ook. Misschien een mooi moment om eens zo’n prachtige betaalbare N-Gauge hengel aan te schaffen, samen met de Guru Methodfeeder Startersgids?

N-Gauge hengels: voor starters en gevorderden.

Allround

De N-Gauge serie bestaat uit vier feeder hengels en twee waggler hengels. De N-Gauge hengels zijn ontworpen als een allround high-end commercial serie met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De serie is bed oeld voor een grote diversiteit aan visserijen, of het nu gaat om het vangen van grote karpers op commercials of juist een subtiele visserij op kanalen met lichte lijnen en kleine haken, maakt niet uit.

Methodvissen is niet moeilijk, maar wel doeltreffend.

 

Zes hengels

De vier feederhengels zijn verkrijgbaar zijn in 9 ft (2,7 m) 10 ft (3 m) 11 ft (3,3 m) 12 ft (3,6 m) en twee waggler hengels 10 ft (3 m) en 11 ft (3,3 m).

Je ziet ze niet gauw over het hoofd.

Startersgids

Daarnaast heeft Guru de Methodfeeder Startersgids uitgebracht om beginnende vissers op weg te helpen. Deze staat vol met informatie om aan de slag te gaan met de methodfeeder. Het boekje geeft antwoord op de belangrijkste vragen, heeft een duidelijke shoppinglist en helpt beginnende vissers om goed voorbereid aan de waterkant te verschijnen en om natuurlijk die eerste karper te vangen. Deze startersgids is gratis verkrijgbaar bij jouw lokale hengelsportspecialist.

Klik hier voor al het Guru nieuws.