Enkele nieuwe producten voor het vissen op witvis en karper van merken als Cresta, Preston Innovations, Drennan, Prologic en Martin SB.

Kant-en-klaar

Compleet nieuw voor 2019 is het Cresta Ready Rigspakket. Deze serie kant-en-klare onderlijnen is vervaardigd uit de allerbeste Gamakatsu componenten en met de grootste precisie geknoopt.

Per visserij is er voor een zeer uitgekiende ratio tussen haakgrootte en lijndikte gekozen. Iedere onderlijn is geplaatst op een Cresta Store Unit (wordt gratis meegeleverd) zodat deze gelijk zeer overzichtelijk kan worden opgeborgen in de Cresta Modular Hooklength Box. Ook is er gedacht aan genoeg ruimte voor de hair op deze Store Units.

Kant-en-klare onderlijnen voor diverse visserijen.

Kant-en-klare onderlijnen voor diverse visserijen.

De range van 27 verschillende soorten onderlijnen zijn voor de volgende type visserijen op witvis en karper gemaakt:
Method: Lengte: 10 cm. Haak: Gamakatsu Power Carp Hair Rigger. Met of zonder weerhaak. Met baitband of met easy stops.
Pellet waggler: Lengte: 95 cm. Haak: Gamakatsu Power Carp Hair Rigger. Met Baitband. Geplaatst op een oval block store unit.
Pole (vaste hengel): Lengte: 15 cm. Haak: Gamakatsu Power Carp Hair Rigger Licht. Met Baitband.
Worm rigs: Voor de feedervisserij op witvis met als aas: wormen, maïs, boilies, etc. Lengte: 75 cm. Haak: Gamakatsu Power Carp Hair Rigger Licht. Met Speedstop.

Netjes geknoopt.

Netjes geknoopt.

Website: www.fishcresta.eu.

 

Zachtjes aan

Geconstrueerd van zacht, rubberachtig materiaal dat je vaste hengel niet zal beschadigen. De nieuwe Soft Cad Pots van Preston zijn geperforeerd met extra gaten in de bodem, dit helpt om een vacuüm te voorkomen waardoor het aas in conventionele pots niet goed los komt.

LEES OOK  Cresta Needles en Drill

De pots worden geleverd met twee deksels, de standaard deksel met opening is ideaal te gebruiken voor de meeste aassoorten terwijl de hexagonale deksel gebruikt kan worden om kleine pellets en maden mee over de stek te verspreiden. De deksels kunnen ook verwijderd worden, dit maakt het mogelijk om ook aangedrukte micropellets, lokvoer of een wormen/caster mix te gebruiken.

Beschikbaar in Small, Medium en Large.

Beschikbaar in Small, Medium en Large.

Website: www.prestoninnovations.com.

 

Uitgebalanceerd op witvis en karper

De nieuwe Drennan Specialist Twin Tip Duo hengels zijn leverbaar in lengtes van 3,35 en 3,65 meter, ze worden geleverd met twee toppen: een standaard top met een testcurve van 1,25 lb en een top voor het feedervissen waar twee feedertoppen met een weerstand van 2 en 3 ounce bijgeleverd worden.

De perfect uitgebalanceerde, tweedelige hengels zijn gebouwd op high modulus carbonblanks en afgebouwd met SiC geleideogen, een DPS molenhouder, een stijlvolle matgroene finish en een kurken handgreep met een gedeelte uit duplon.

De perfect uitgebalanceerde, tweedelige hengels zijn gebouwd op high modulus carbonblanks en afgebouwd met SiC geleideogen, een DPS molenhouder, een stijlvolle matgroene finish en een kurken handgreep met een gedeelte uit duplon.

Met de doorgaande actie is het drillen van vissen op rivieren en meren een waar genot.

Veelzijdig te gebruiken hengels.

Veelzijdig te gebruiken hengels.

Website: www.drennantackle.com.

 

Goed geïsoleerd

De Thermo Armour Super Z Sleeping Bag van Prologic kan op meerdere plaatsen aan de karperstretcher vastgezet worden.

De voering van Thermal Fleece biedt je extra comfort en het houdt de warmte beter vast. De buitenkant bestaat uit een combinatie van 210T polyester Rip-Stop materiaal en 100% waterdicht 240T nylon. De slaapzak van 215 x 95 cm wordt geleverd in een draagtas waarin ze compact opgeborgen kan worden.

Extra comfort.

Extra comfort.

Adviesprijs € 179,95.

Adviesprijs € 179,95.

Website: www.prologicfishing.com.

LEES OOK  Super-zwart

 

Nieuwe website

De afgelopen maanden is er bij Martin SB hard gewerkt aan een geheel nieuwe website en webshop.

“De consument verwacht anno 2018 een website en bijbehorende webshop die snel en accuraat werkt”, aldus Martin SB. In de webshop kun je alle producten direct bestellen en naar je huisadres laten opsturen. Heb je liever dat het bij je hengelsportwinkelier geleverd wordt? Dat kan natuurlijk ook. Uiteraard staat de website vol met mooie aanbiedingen, leuke weetjes, artikelen en heel veel filmmateriaal voor iedere karpervisser.

Check nu de nieuwe website.

Check nu de nieuwe website.

Website: www.martinsb.com.

Bekijk ook:
https://beet.nl/nieuwe-producten-voor-de-sportvisser-2/
https://beet.nl/uitgelicht-nieuwe-producten-voor-de-commercial-en-witvisser/
https://beet.nl/uitgelicht-nieuwe-producten-voor-de-witvisser-en-de-commercial-visser/