De oostelijke oever van het Amsterdam-Rijnkanaal bij Tiel was het strijdtoneel. Dit parkoers is bekend vanwege de hele grote voorns die hier vaak worden gevangen. Die werden er nu ook gevangen maar ze waren erg zeldzaam deze keer.

De vangsten bestonden nu vooral uit wat kleine vis (grondels, voorntjes en bliekjes) en wat blieken van zo tussen de 200 en 600 gram met een enkele uitschieter die wat zwaarder was. Echt een taaie visserij waarbij het vechten was voor iedere vis.

TEAMUITSLAG – Team Topcompetite Feedervissen 2020 – dag 1

De overwinning bij de teams was vandaag voor Team Preston Innovations met als teamleden Danny v/d Ende, Marco Hofman, Ben van Eck en Arnout v/d Stadt die in totaal vandaag maar 10 klassementspunten behaalden. Echt een super resultaat. Op de tweede en derde plaats eindigden vandaag respectievelijk het team van JWP Waterservices met 19 klassementspunten en Team Dutch Feeder Squad 1 met 21,5 klassementspunten.

INDIVIDUELE UITSLAG – Team Topcompetite Feedervissen 2020 – dag 1

Er wordt ook een Individuele uitslag opgemaakt bij deze wedstrijd. De winnaar na drie dagen mag zich zelfs officieel Kampioen van Nederland Feedervissen noemen. Uiteraard gaan na de eerste wedstrijd de vier vakwinnaars aan de leiding in de tussenstand. De vier vakwinnaars van deze eerste dag waren respectievelijk Jan-Willem Nijkamp die in het A-vak met 10595 gram het hoogste daggewicht wist te vangen, Ruben Kemp die het C-vak won met 7110 gram, Marco Hofman die in het D-vak 5330 gram ving en Danny vd Ende die in het B-vak aan 2985 gram voldoende had voor de vakwinst.

Dit gaat een moeilijke maar wel spannende en interessante strijd worden de komende dagen!

MEER LEZEN OVER WEDSTRIJDVISSEN? -> KLIK HIER!