Vanaf aanstaande vrijdag tot en met zondag, op de data 2, 3 en 4 oktober 2020, wordt langs de oevers van het Amsterdam-Rijnkanaal bij Tiel de Team Topcompetitie Feedervissen georganiseerd. Maar liefst achttien teams van vier vissers doen er mee dit jaar.

Het is voor het eerst dat deze wedstrijd in een blok van drie wedstrijden op drie opeenvolgende dagen wordt gevist. Het winnende team mag zich Kampioen van Nederland noemen.

Wie gaat naar het WK Feeder?

Normaal wordt het winnende team ook uitgezonden naar het Wereldkampioenschap voor Clubteams Feeder, maar dit jaar is alles anders door de corona-situatie.

Alle Internationale wedstrijden zijn een jaar opgeschoven en het winnende team van vorig jaar vertegenwoordigt ons land in 2021. Wel is er een bijzonder interessante prijzenpot voor deze wedstrijd als ‘compensatie’.

Team Topcompetitie Feedervissen: waar en hoe laat?

Er zal worden gevist op het parkoers bij de golfbaan aan de oostzijde van het kanaal. Er wordt gevist van 10.30 tot 15.30 uur op ieder van de drie dagen. Na het weekend volgt de uitslag zo snel mogelijk op deze website!

MEER LEZEN OVER WEDSTRIJDVISSEN? -> KLIK HIER!