Toms Creek is het grootste vispark van Nederland, met in totaal 22 visvijvers verspreid over twee prachtige locaties in Lelystad en Zwolle. Hier kunnen vissers zich volledig uitleven op diverse vissoorten vangen, zoals prachtige steuren, karpers en meervallen. Zo zwemmen er alleen al meer dan 10 verschillende soorten steur. Daarnaast zijn er ook “put & take” vijvers waar forel, kwie kwie, tilapia en Afrikaanse meerval te vinden zijn. Of je nu een ervaren sportvisser bent of net begint, er zijn zowel kleine als grote vijvers die voor iedereen geschikt zijn. Het is de ideale  bestemming voor een compleet dagje uit.

 

BIG GAME EN MONSTER CREEK

Voor de ervaren vissers heeft Toms Creek in Lelystad ook de Big game en Monster Creek vijver. Hier zwemt groot wild en monsterlijke steuren, meervallen en karpers. Steuren en meervallen tot ruim over de 80 kilo en meer dan 2 meter 30! Heel veel 40 pond plus karpers met uitschieters boven de 50 pond.

MEER DAN VISSEN

Toms Creek Lelystad is meer dan vissen. Er is ook een grote horeca met terras en service tot aan je visplek. Een eigen strand Toms Beach & Surf met allerlei watersportmogelijkheden zoals suppen,
kanoën, waterfietsen, Expeditie Robinson etc. Daarnaast ook allerlei activiteiten zoals Wild Games met boogschieten, buksschieten en bijlwerpen. Maar ook verhuur van E-choppers en FATbikes voor bijvoorbeeld een rondje Oostvaardersplassen. Voor iedereen wat wils! Ideaal voor een bedrijfsuitje, gezinsuitje of kinderfeestje.

www.tomscreek.nl
info@tomscreek.nl
Lelystad 0320-320140
Zwolle 06-51058490