Mending the Line is een verhaal over het vinden van iets dat het leven de moeite waard maakt. John Colter, een gewonde veteraan, keert terug naar de Verenigde Staten met de demonen van de oorlog in zijn handen, en wordt op een spookachtige manier gestoord door de alledaagse verwachtingen van vriendschappen en liefdes.

In Livingston, Montana, ontmoet hij Ike, een norse, koppige vliegvisser van meer dan twee keer zijn leeftijd, en Lucy, een getalenteerde fotografe die bibliothecaresse is geworden en voorleest aan veteranen. Terwijl hij behandeld wordt voor zijn wonden, zowel fysiek als psychisch, wil Colter alleen maar opnieuw in dienst treden, om iets te hebben om voor te sterven. Maar de echte uitdaging is iets te vinden om voor te leven.

Geregisseerd door: Joshua Caldwell

Geproduceerd door: Kelly McKendry, Scott MacLeod, Carl Effenson, Joshua Caldwell, Stephen Camelio

Geschreven door: Stephen Camelio

Cast: Brian Cox (Succession, Good Omens, Separation), Sinqua Walls (Friday Night Lights, Nanny, White Men Can’t Jump, The Blackening), Perry Mattfeld (In the Dark, en Shameless), Chris Galust, (Give Me Liberty), met Patricia Heaton (Everybody Loves Raymond, The Middle), en Wes Studi (Soul, Hostiles, A Million Ways to Die in the West).

Naar verwachting gaat de film in juni draaien in de bioscopen.

Naar verwachting gaat de film in juni draaien in de bioscopen.