Na het succes van de Xplore handmade baitboat en de Xplore baitboat MKII introduceert Berns Baitboats haar opvolger: de ‘Discover Baitboat’.

Uiteraard zijn de uitstekende vaareigenschappen en de zeer korte draaicirkel ongewijzigd. De Discover baitboat is een lichtgewicht, compacte voerboot en heeft een voercapaciteit van circa 2,5 kg. Hierdoor is de voerboot gemakkelijk in gebruik en zeer hanteerbaar. Dankzij de handgemaakte RVS roer, heeft de Discover baitboat een zéér korte draaicirkel! De mal wordt vervaardigd van slagvast 4 mm ABS kunststof spuitgiet molding.

Standaard is de Discover Baitboat al zeer compleet met o.a.: verstraler, digitale accu indicator, verlichting te schakelen via handzender en natuurlijk een Lithium-ion accu. De Discover baitboat is een zeer duurzame voerboot en wordt afgebouwd met de betere onderdelen uit de modelbouwwereld.

De Discover Baitboat is een volledig door Berns Baitboats ontwikkelde voerboot. De productie vindt volledig in eigen beheer plaats en wordt volledig met de hand gebouwd. De Discover Baitboat wordt geleverd met een Intelligent Power Lithium-ion accu.

De Discover baitboat is de ideale voerboot voor in binnen- en buitenland.

De Discover baitboat is de ideale voerboot voor in binnen- en buitenland.

 

Website: www.bernsbaitboats.com/Discover-baitboat.