Dat de technologie op het gebied van dieptemeters en satelliet kaarten niet stil heeft gestaan weten de meeste vissers wel. Dat deze technologie inmiddels zo ver doorontwikkeld is dat je een app op je telefoon hebt waarmee je altijd de juiste waterkaarten bij de hand hebt, weten de meeste vissers niet. Deeper, al jaren vooraanstaand in ontwikkeling en progressie binnen de hengelsport, heeft in hun app inmiddels zelfs de mogelijkheid om 3D kaarten te bekijken van jouw favoriete water!

De Fish Deeper app

Deeper heeft al jaren een app, logisch want deze is nodig om de bekende bolletjes aan te sturen, en je telefoon functioneert als beeldscherm voor de dieptemeter. De app is ontzettend doorontwikkeld en je kunt (gratis) gebruik maken van de basis functies, zoals het werken met de dieptemeters en eigen kaarten maken.

De app in actie, tijdens het maken van een nieuwe kaart in samenwerking met de Deeper Chirp+ 2!

 

Premium abonnement

Wil je net iets meer, en dit is echt aan te raden, dan kun je het beste een premium abonnement nemen. On en offline 2D en 3D kaarten bekijken behoort dan tot de opties. Je kunt in heel Europa (en daarbuiten) wateren bekijken, zelfs als je er nog nooit geweest bent. Daar komt bij dat ook handige elementen toegevoegd zijn, zoals trailerhellingen en goede visplekken. Even wat vooronderzoek doen voordat je naar Frankrijk rijdt, geen probleem! Checken of er bij dat nieuwe roofviswater een trailerhelling is voor jouw boot, ook geen probleem!

2D kaart met dieptes en interessante
locaties.

3D kaart die je van verschillende plekken kunt bekijken, afhankelijk van waar je staat aan de oever.

 Tijdelijke aanbieding!

Om nieuwe gebruikers kennis te laten maken met de premium functies heeft Deeper een proefabonnement beschikbaar gesteld. Je kunt het premium abonnement nu uitproberen voor 1 euro, voor 1 maand. Als je onderstaande code scant kom je bij de download uit. Mocht het bevallen, wat we ons zomaar kunnen voorstellen, kost het abonnement daarna jaarlijks €19,99.

CHECK AANBIEDING