JORIS NIEUWENHOFF- Het is niet alle dagen feest. En vandaag was zo’n dag……

Twee groepen hebben een goede dag gehad. Thijs, Arjan en Lars hebben twee zusterhaaien gevangen. De ene was 220 en de andere 238 centimeter. Dat was echt een hele goede dag dus voor deze mannen. Het ging toch niet vanzelf maar de score was uiteindelijk helemaal naar wens.

LACHENDE GEZICHTEN LARS, THIJS EN ARJAN MET EEN ZUSTERHAAI

Het tweede feestje werd door Roland, Henk en Bart gevierd die met een grote hoeveelheid vis vingen met de visserij met natuurlijk aas vanaf de kant. Ze hebben een flink aantal trekkersvissen, twee papegaaivissen en nog wat kleinere haaien gevangen en tussentijds wat hout en stenen gesprokkeld en op een zelfgemaakte BBQ genoten van een zelfgemaakte lunch met verse trekkervis .

ARJAN MET EEN PRACHTIG GETEKENDE TREKKERVIS

Een half feestje werd gevierd door Karl-Heinz en Sandro die vandaag met de lokale boot mee zijn geweest. Op de eerste plek ook weer een flink aantal vissen met groupers, snappers etc maar na 1,5 uur werd het stil. En ook andere stekken leverde weinig nieuwe actie op. En dan wordt zo’n houten bank opeens steeds harder.

MICHIEL MET EEN SNAPPER

Bart, Pim en John gingen kunstaas vissen vanaf de kant. Ik heb ze meegenomen naar het mooiste strand met azuurblauwe zee en schitterende rotspartijen in het water maar meer dan 2 kleine visjes leverde dat niet op. Tussendoor kwamen we nog de lokale outdoor gym tegen waar we nog even gebruik van hebben gemaakt. Daarna door naar het noorden waar we uiteindelijk toch een paar visjes wisten te verschalken maar het hield niet over.

DE LOKALE GYMNASTIEKVERENIGING

Ronald, Mark en Mike gingen vandaag op de marlijn. Maar er gebeurde letterlijk helemaal niets. Waar er gisteren nog haaien op de locatie te vinden waren was het nu muisstil. Michael heeft alle pluggen en lures geprobeerd maar niets mocht baten. Toen maar even snel wat gejigd en toen kwamen er nog een paar mooie vissen boven maar veel had het niet om handen.

BART MET EEN PAPAGAAIVIS

De jigging groep had rond uit pech. Waar gisteren 30 jacks gevangen werden en er tijdens het trollen ook nog tonijn en wahoo, was het vandaag met 5 vissen gewoon een slechte dag. Met ook nog een storing aan de as van de boot werd het er allemaal niet beter op. Dave, Michiel en William hadden echt een off dag. Hopelijk kan ik ze morgen wat meer spektakel bezorgen.

ALMACO JACK VOOR WILLIAM

“Vissen hebben staarten” heb ik wel eens gehoord. Ik hoop dat ze morgen wel weer de juiste kant op zwemmen.

|> LEES ALLE UPDATES