Sluimerend voorjaar…

Op het moment van schrijven, komen de eerste krokusbloemen weer boven de grond een kijkje nemen. We breken warmterecord naar warmterecord en voor deze tijd van het jaar (begin maart) is het aangenaam vertoeven buiten. Op een of andere manier krijgen we altijd weer wat meer zin om te gaan vissen bij dit weertype.

De dagen worden langer, en het zonnetje doet zijn best. Helaas betekent deze verandering voor de roofvissers dat het gesloten seizoen met rasse schreden nadert, maar voor de allrounder en de karpervisser begint het nog maar net.

We hebben in dit nummer weer ons best gedaan om een gevarieerd aanbod neer te zetten. Van kabeljauw in Noorwegen tot nijlbaars in Oeganda, en van brasem in het Noord-Hollands kanaal tot karper in de Franse rivieren. Alles is wederom vertegenwoordigd. Geniet van de eerste heerlijke dagen van dit jaar, en veel leesplezier!

De redactie

 

|> Beet 2 is te koop voor € 6,95 in de betere hengelsportspeciaalzaak en de boekhandel.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste hengelsportnieuws?

Met een abonnement van Beet ontvang je 9X per jaar je favoriete hengelsportmagazine. Zo blijf je thuis en onderweg op de hoogte van de laatste nieuwtjes, lees je blogs van bekende hengelsporters en artikelen van onze redactie.