De vakantieperiode is aangebroken en op de betaalwateren van The Carp Specialist wordt ‘volle bak’ gevist. De reizen richting  Frankrijk verlopen probleemloos, net zoals de karpervakanties in Nederland & België. Ook na de toespraak van president Macron en de nieuwe maatregelen tegen corona, is er voor de karpervissers geen belemmering om af te reizen, mits ze zich aan de voorwaarden houden…

Lesley & Ingo beleefden een mooie karpervisvakantie op het ‘nieuwe’ betaalwater Loch’Ness Carpe: klik hier.

 

Naar Frankrijk

Die vakantieperiode betekent dat veel karpervissers de auto’s weer compleet volstouwen en op pad gaan naar Frankrijk. Gezien de ontwikkelingen op het gebied van corona kun je daar als reiziger met een gerust hart naartoe gaan mits je je aan de voorwaarden houdt. Deze zijn gisteren (12 juli) nog eens aangescherpt door president Macron. De voorwaarden zoals die voor toeristen en sportvissers gelden die naar Frankrijk afreizen, kun je via een update op de website van The Carp Specialist nog eens nalezen: klik hier.

Roxanne en Stephan delen hun avonturen in deel 2 van Karperklets

 

Grote vissen van Le Grand Etang…

 

Persoonlijke records

Ondertussen lijken de vissen er zin in te hebben: op veel betaalwateren zijn (zelfs na de paai) weer verschillende nieuwe persoonlijke records verbroken.

Een greep uit de nieuwberichten vanaf de betaalwateren vind je hieronder. Vang ze!

Richard Lous beleefde een MONSTERSESSIE op Gaulois met 45 karpers tot 28,5kg en maar 2 vissen onder de 16kg. Bekijk zijn video van deze geslaagde visvakantie op ons YouTube-kanaal!

DJ DubVision & ‘influencer’ Roxanne Kwant visten samen een leuke karpervisvakantie op De Karperhoeve – Timmy’s Lake dit voorjaar. Ook zij maakten een gave video… bekijk DEEL 1 hier en DEEL 2 hier. Echt hilarisch 🙂

Nog meer videonieuws: samen met Timmy hebben we een gave videoreeks opgenomen op de wateren op zijn domein waarbij we u meenemen in de voorbereiding, de stekkeuze, aaskeuze, aanpak en waarbij u bovendien een flinke portie tips & tricks voorgeschoteld krijgt. De IDEALE voorbereiding voor uw karpervakantie op het domein. We trappen af met deze video van Annie’s Lake en vergeet niet om u te abonneren op ons YouTube-kanaal zodat u de volgende video’s van de andere wateren op het domein niet zal missen

Lesley & Ingo beleefden een mooie karpervisvakantie op het ‘nieuwe’ betaalwater Loch’Ness Carpe, waarover ze in dit Karperklets-artikel alles vertellen. 

Last, but not least… deze FOTODUMP van Robin de Koning op Le Grand Etang moet u zien. Deze zeer ervaren karpervisser kent het water op zijn duimpje en wist er enkele van de mooiste karpers van Frankrijk te vangen!

 

*** Corona update 12-07-2021 ***

Reizigers van binnen de EU (het Schengen-gebied) zijn vanaf 1 mei van harte welkom in Frankrijk, uiteraard in het bezit van een negatieve PCR-test of Antigeentest en een zogenaamde Verklaring op Eer. VOLLEDIG gevaccineerden hoeven GEEN negatieve PCR-test of Antigeentest meer mee te nemen naar Frankrijk. We wensen u vanuit The Carp Specialist alvast veel visplezier en een heerlijke vakantie toe! Enkele gasten maken zich zorgen over de in de pers breed uitgemeten ‘CODE ROOD’ waarschuwing, graag verzoeken we u om rustig te blijven, zich geen zorgen te maken en dit duidelijke artikel van de NOS aandachtig door te lezen.

De Franse president Macron heeft tijdens zijn persconferentie op 12-07-2021 aangegeven dat het tonen een vaccinatiebewijs of actuele negatieve Coronatest per 1 augustus verplicht zal zijn bij een bezoek aan o.a. café, restaurant of winkelcentrum.

Goud vanaf Le Grand Etang…