In Ham (Belgisch Limburg) toverden Maxim & Samirah een verlaten en vervallen bosmeertje om naar een leuk karperparadijsje. Het betaalwater Genesis Carp Lake is met ca. 0,3 hectare niet groot, maar WOW… wat zit je hier lekker rustig in de natuur. Echt ‘back to nature’ dus, maar wel met een droog toilet als voorziening, een mooie karperstek en een visbestand om van te smullen. Met grote passie en goede connecties met bevriende viskwekers is een uniek bestand van ca. 70 karpers en een tweetal steuren opgebouwd. Wat opvalt is de prachtige beschubbing van de bewoners van het water, en doordat Maxim ook de eigenaar is van Finest Baits en hij de vissen goed voert, zijn ze ook nog eens kogelrond en kerngezond.

Het betaalwater leent zich perfect voor karpervissers die op jacht zijn naar volbeschubte spiegelkarpers. Vaders met kids, kleine gezinnen (max. 2 vissers en 2 niet-vissers toegestaan) of vismaten die gezellig een weekendje of midweekje een domein voor zichzelf willen hebben. Bekijk Genesis Carp Lake via deze link op de website… zo heeft u als eerste exclusief toegang.

Dit weekend wordt het water door een KWO teamlid bevist, dus verwacht in de komende dagen nog flink wat nieuwe plaatjes in de fotogallerij 🙂