In BEET maart…

Een dikke 50 cm+ winterbaars vangen, een droom voor veel vissers. Arend Burger beschrijft zijn succesvolle aanpak tot in detail. Voorjaarsbotten vanaf het strand met John Willems, de spectaculaire opmars van de meerval in Nederland, BeetVrouw Kira Epping aan het NH-Kanaal en snoek landen: met een (groot) net of toch beter ‘ouderwets’ met de hand? Sean Wit geeft zijn mening. Jan van Schendel ging op een winterse dag naar de Slothoeve en ving daar prachtige ijskoude karpers.

In BEET maart…

Verder in dit nummer: snoekbaars vanuit de boot met natuurlijk aas, ver werpen aan zee met de overheadworp, goed voorbereid het nieuwe witvis-/wedstrijdseizoen in en het Deense zeeforelproject ‘Havørred Fyn’; een succesverhaal waardoor Funen tot de beste visgebieden voor zeeforel ter wereld behoort. Zeelt; de mooiste vis van de Lage Landen? Thomas Sintobin vindt van wel en de komende maanden zijn top! Dit en nog veel meer in dit 164 pagina’s dikke nummer.

BEET maart 2023 is nu verkrijgbaar in de boekhandels en bij de hengelsportzaken. Voor een abonnement op BEET ga je naar: https://shop.beet.nl/category/abonnementen/.