Raven Hengelsport, een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hengelsport, is trots om aan te kondigen dat het overgenomen is door de twee Raven broers en de Brubaker-Groep in een historische overname. Met deze overname is er een nieuwe samenwerking ontstaan tussen Dion & Iwan Raven en de directeuren van de Brubaker-Groep, Hans-Jurgen & Klaus-Peter Eberhard.

Deze acquisitie zal de start betekenen van nieuwe mogelijkheden voor het bedrijf Raven Hengelsport en zijn medewerkers. De twee Raven broers, met veel ervaring in de hengelsport business, en de twee Eberhard broers, met grote kennis van de online business, zullen het nieuwe bedrijf gaan leiden.

Het bedrijf zal de focus leggen op het uitbreiden van de online aanwezigheid en tegelijkertijd twee winkels heropenen (te noemen Lelystad en Steenwijk). De winkels zullen een uitgebreid aanbod hebben binnen de hengelsport en daarnaast staan de medewerkers klaar om de kennis en expertise te delen met de klanten.

Raven Hengelsport is al bijna 50 jaar actief binnen de hengelsport. De Brubaker-Groep en de Raven broers zijn enthousiast om onderdeel te zijn van dit historische moment en kijken er naar uit om dit mooie bedrijf voort te zetten in het leveren van kwaliteitsproducten en om de expertise binnen de hengelsport te delen.

Raven Hengelsport zal de winkels heropenen op vrijdag 31 Maart.

Wij hopen iedereen weer te mogen ontvangen.