Team Topcompetite Feedervissen 2020 – dag 3. Vandaag moest het dus gaan gebeuren voor de verschillende kanshebbers zowel als team als Individueel. Vandaag zouden alle beslissingen vallen. Dat moest gaan gebeuren bij gelukkig wel droog weer maar ook een behoorlijk winderige dag.

De vangsten, zo eerlijk moeten we zijn, vielen zeker niet mee vandaag. Het lijkt erop dat er hier op dit moment gewoon niet geweldig veel vis aanwezig is. En dit is toch vaak een parkoers waar in deze tijd van het jaar best goed is te vangen. In de winter trouwens ook.

Grammen konden het verschil maken

De visserij was dus keihard en een enkele bonusvis kon al genoeg zijn voor een goede vakuitslag. Werkelijk ieder visje was heel belangrijk, want slechts enkele grammen verschil in vangstgewicht kon meerdere klassementspunten kosten. Het werd dan ook een heel interessante wedstrijd waarbij echt pas op het allerlaatste moment de beslissingen vielen voor het eindklassement. Zeker Individueel was dat zo.

Teamuitslag- Team Topcompetite Feedervissen 2020 – dag 3

Bij de teams won vandaag Dutch Feeder Squad 2 met 16 klassementspunten voor Dutch Feeder Squad 1 die op 17,5 klassementspunten eindigden vandaag. De derde plek was voor het team van JWP Waterservices met 18 punten. Hele kleine onderlinge verschillen dus. Vandaag dus geen podiumplek voor Team Preston Innovations. Wel wisten zij met 20 klassementspunten de “schade” aardig te beperken.

Individueel uitslag – Team Topcompetite Feedervissen 2020 – dag 3

Individueel was vandaag de overwinning voor Piet vd Heuvel die met slechts 3445 gram vandaag in het B-vak het hoogste vangstgewicht wist te vangen. Het C-vak werd vandaag een prooi voor Ronald van Vulpen met 2975 gram waarmee hij vandaag tweede werd voor Gerard van Vlaanderen die met 2250 gram het D-vak won. In het A-vak won tenslotte David Visser met 1900 gram.

Bekijk HIER de EINDUITSLAG