Het gaat eigenlijk alleen maar van kwaad tot erger. In de nacht werd wel duidelijk dat er een storm overtrok, het suizen van de wind was onmiskenbaar dat van een flinke bak wind.

Het gaat eigenlijk alleen maar van kwaad tot erger.

Overigens, gisteren was onze zeer gewaardeerde huisgenoot Ard jarig. Nadat we in de ochtend voor hem gezongen hadden en het wel duidelijk was dat zijn door Carl beloofde cadeau, een heilbot van twee meter, met geen mogelijkheid gevangen zou gaan worden, werd zijn droom heilbot als cadeau in scene gezet. Het resultaat was verbluffend en werd met een hoop gelach in ontvangst genomen.

Rob en ik hebben een minibus gehuurd om onze mede-vissers een alternatief te bieden naast dat lekkere warme bedje, namelijk het Viking museum, en daar word gretig gebruik van gemaakt.

Goed, dag 4! Stormachtig, regenachtig, grauw, eigenlijk zo’n dag om gewoon niet uit je bed te komen. Niet dus! Rob en ik hebben een minibus gehuurd om onze mede-vissers een alternatief te bieden naast dat lekkere warme bedje, namelijk het Viking museum, en daar word gretig gebruik van gemaakt. Carl rijdt de boys in groepen van zeven tot acht personen heen en weer, zodat iedereen ongeveer twee uur aanwezig kan zijn op dit park. Het blijkt voor de meesten genoeg te zijn, maar gezien de foto’s die je voorbij ziet komen hebben de meesten het er wel naar hun zin gehad.

Niet dus! Rob en ik hebben een minibus gehuurd om onze mede-vissers een alternatief te bieden naast dat lekkere warme bedje, namelijk het Viking museum, en daar word gretig gebruik van gemaakt. Carl rijdt de boys in groepen van zeven tot acht personen heen en weer, zodat iedereen ongeveer twee uur aanwezig kan zijn op dit park. Het blijkt voor de meesten genoeg te zijn, maar gezien de foto’s die je voorbij ziet komen hebben de meesten het er wel naar hun zin gehad..

Niet dus! Rob en ik hebben een minibus gehuurd om onze mede-vissers een alternatief te bieden naast dat lekkere warme bedje, namelijk het Viking museum, en daar word gretig gebruik van gemaakt. Carl rijdt de boys in groepen van zeven tot acht personen heen en weer, zodat iedereen ongeveer twee uur aanwezig kan zijn op dit park. Het blijkt voor de meesten genoeg te zijn, maar gezien de foto’s die je voorbij ziet komen hebben de meesten het er wel naar hun zin gehad...

Niet dus! Rob en ik hebben een minibus gehuurd om onze mede-vissers een alternatief te bieden naast dat lekkere warme bedje, namelijk het Viking museum, en daar word gretig gebruik van gemaakt. Carl rijdt de boys in groepen van zeven tot acht personen heen en weer, zodat iedereen ongeveer twee uur aanwezig kan zijn op dit park. Het blijkt voor de meesten genoeg te zijn, maar gezien de foto’s die je voorbij ziet komen hebben de meesten het er wel naar hun zin gehad!

Niet dus! Rob en ik hebben een minibus gehuurd om onze mede-vissers een alternatief te bieden naast dat lekkere warme bedje, namelijk het Viking museum, en daar word gretig gebruik van gemaakt. Carl rijdt de boys in groepen van zeven tot acht personen heen en weer, zodat iedereen ongeveer twee uur aanwezig kan zijn op dit park. Het blijkt voor de meesten genoeg te zijn, maar gezien de foto’s die je voorbij ziet komen hebben de meesten het er wel naar hun zin gehad!!

Niet dus! Rob en ik hebben een minibus gehuurd om onze mede-vissers een alternatief te bieden naast dat lekkere warme bedje, namelijk het Viking museum, en daar word gretig gebruik van gemaakt. Carl rijdt de boys in groepen van zeven tot acht personen heen en weer, zodat iedereen ongeveer twee uur aanwezig kan zijn op dit park. Het blijkt voor de meesten genoeg te zijn, maar gezien de foto’s die je voorbij ziet komen hebben de meesten het er wel naar hun zin gehad!!!

Het blijkt voor de meesten genoeg te zijn, maar gezien de foto’s die je voorbij ziet komen hebben de meesten het er wel naar hun zin gehad.

Het blijkt voor de meesten genoeg te zijn, maar gezien de foto’s die je voorbij ziet komen hebben de meesten het er wel naar hun zin gehad...

Het blijkt voor de meesten genoeg te zijn, maar gezien de foto’s die je voorbij ziet komen hebben de meesten het er wel naar hun zin gehad!!!

Niet dus! Rob en ik hebben een minibus gehuurd om onze mede-vissers een alternatief te bieden naast dat lekkere warme bedje, namelijk het Viking museum, en daar word gretig gebruik van gemaakt. Carl rijdt de boys in groepen van zeven tot acht personen heen en weer, zodat iedereen ongeveer twee uur aanwezig kan zijn op dit park.

Niet dus! Rob en ik hebben een minibus gehuurd om onze mede-vissers een alternatief te bieden naast dat lekkere warme bedje, namelijk het Viking museum, en daar word gretig gebruik van gemaakt. Carl rijdt de boys in groepen van zeven tot acht personen heen en weer, zodat iedereen ongeveer twee uur aanwezig kan zijn op dit park...

Het blijkt voor de meesten genoeg te zijn, maar gezien de foto’s die je voorbij ziet komen hebben de meesten het er wel naar hun zin gehad.

Uiteraard zijn er ook nog wat jongens thuis gebleven om een dagje rust te pakken om zodoende klaar te zijn voor wanneer we weer naar buiten kunnen om te vissen. Ook al kunnen we op dit moment nog niet zeggen wanneer dat precies gaat zijn.

Uiteraard zijn er ook nog wat jongens thuis gebleven om een dagje rust te pakken om zodoende klaar te zijn voor wanneer we weer naar buiten kunnen om te vissen.

Toch wordt er ondanks het weer nog een beetje in de haven gevist. Er zijn een aantal jongens door Kato (die écht meewerkt om onze mede-vissers te helpen waar het kan) naar de overkant van de haven gebracht om zodoende met de wind mee te vissen op alles wat wil bijten. Het is alleen niet zoveel, maar er wordt wel vis gevangen.

Toch wordt er ondanks het weer nog een beetje in de haven gevist.

Wanneer de laatsten weer terug komen van het Viking museum is het tegen de klok van vijven. Tijd om het avondeten te prepareren, langs de huisjes te gaan voor een update en enige uitleg te geven over wat we verwachten wat er gaat gebeuren de komende dag.

En dat zou zomaar eens goed nieuws kunnen zijn. Het lijkt er namelijk op dat we morgen in de avond groen licht krijgen om weer uit te gaan varen.

En dat zou zomaar eens goed nieuws kunnen zijn. Het lijkt er namelijk op dat we morgen in de avond groen licht krijgen om weer uit te gaan varen. Het is nog een dagje afzien, maar als we los mogen zijn we net als koeien die voor het eerste het groen van de wei mogen voelen. Goh, dat zou nog eens fijn zijn.

We gaan ons hoofd (na een pilsje, of twee) weer neer leggen om te dromen over de dag van morgen.

De eerdere verslagen vind je hier:
https://beet.nl/visreis-nl-verslag-wout-leeuwen-noorwegen-festival-1/;
https://beet.nl/visreis-nl-verslag-wout-leeuwen-noorwegen-festival-2/;
https://beet.nl/visreis-nl-verslag-wout-leeuwen-noorwegen-festival-3/.

Website: www.visreis.nl.