Wat zou je als witvisser zijn zonder een aastafel? Uiteraard ook handig voor kleinmateriaal dat je snel bij de hand wil hebben. Maar wat is een goede aastafel? Aan welke eigenschappen moet deze voldoen. Peter Urscheler geeft je enkele tips waar je bij aanschaf op moet letten.

In zijn algemeenheid zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Ga ten eerste voor een tafel die genoeg ruimte biedt. Natuurlijk is dit voor iedereen weer anders, maar er is niks zo irritant als wanneer de spullen die je bij de hand wil hebben niet passen…

wat is een goede aastafel

Wat is een goede aastafel? In ieder geval ééntje waarop je al je spullen kwijt kunt!

Ga daarnaast voor kwaliteit. Het kost wellicht ietsje meer, maar gebruiksgemak, levensduur en stabiliteit krijg je ervoor terug. Bekijk eens de Preston Venta-lite side trays. Zeker weten dat er binnen deze range de perfecte tafel voor jou is!

wat is een goede aastafel

Stevige zwenkpoten met een kogelgewricht, welke ook ondersteuning bieden op een ongelijke bodem.

wat is een goede aastafel

Het gemak waarmee je de Venta-lite side trays op je viskist of extra poten zet, is verbluffend makkelijk en biedt een extreem stabiel geheel.

wat is een goede aastafel

Kleine details, maar wel details die heel handig kunnen zijn!

Wat zijn de voordelen van een kap die past op een aastafel?

Wanneer je een aastafel aanschaft met een kap er op, dan kun je deze op diverse mogelijkheden inzetten. Wanneer het droog is en niet al te warm kun je de kap naar beneden laten. Zodra het gaat regen trek je de kap op en staat je aas, voer en diverse andere materialen droog. Ook wanneer het erg warm en zonnig is beschermd de kap je aas en voer tegen uitdrogen. Hiermee sla je dus twee vliegen in één klap.

wat is een goede aastafel

Een kap biedt bescherming tegen zonlicht, maar ook tegen regen!

LEES OOK:

Welke haken heb je nodig?

Hoe maak je pellets klaar?