John, Pim en Bart zijn vandaag vanaf de kant gaan vissen met natuurlijk aas. Ook voor hen was het weer een optocht aan soorten en aantallen. Trekkervissen, pica’s (white snappers), etc en daarnaast hadden ze een hengel uitstaan op de haai.

Ook deze werd gegrepen en een verpleegsterhaaai melde zich na een keurige drill voor hun voeten in de branding. Toen de gids de leader pakte schoot echter net de haak los en daardoor zijn er helaas geen foto’s van. De lunch die we hierna met de vers gevangen trekkervissen op de BBQ klaar maakte compenseerde het niet hebben van de foto’s enigszins.

Roland, Henk en Bart waren vandaag aan het haaivissen vanaf de kant. Bart slaagde erin een mooie verpleegsterhaai van serieus formaat te vangen en de mannen hebben bij kunnen komen van hun hectische dag van gisteren met alle grote vissen.

BART MET VERPLEEGSTERHAAI

Ik zelf was op pad met Thijs, Lars en Arjan. De mannen wilden liever op haai vissen dan met kunstaas en dat is natuurlijk geen probleem. Dus zogezegd zo gedaan en twee stekken uitgezocht om met hoog en laag water te bevissen. De uitkomst? Nul! Helaas. Leuke dag, gezellig gekletst maar de BBQ van trekkervissen was het enige hoogtepunt!

PIM MET TREKKERVIS

Het vissen met natuurlijk aas vanaf de lokale boot was vandaag voor Dave, William en Michiel. De mannen hebben ook weer een ruim assortiment aan verschillende soorten en kleuren vissen voorbij zien komen met coral trout, snapper, grouper, almaco jack etc.

DAVE MET SNAPPER

Maar wat bij hen het grootste hoogtepunt was van de dag samen met de boot voor het jiggen, waren de drie bultrugwalvissen met een jong die maar liefst anderhalf uur rond de boten bleven spelen.

De hengels werden opgeruimd en er werd volop genoten van de show die deze enorme zoogdieren opvoerden. Een spektakel dat de mannen sprakeloos liet. Gevolg? Prachtige foto’s en filmopnamen en glunderende gezichten.

Mark, Ronald en Mike waren vandaag op de jigboot aan de slag. Tonijn, almaco jacks en meer van dat soort vissen kwamen naar boven en natuurlijk waren zij ook bij het spektakel met de walvissen. Tijdens de reis naar huis wist Mike tijdens het trollen ook nog een mooie wahoo te vangen. Geen monsters zoals gisteren maar wel mooie vissen en voldoende actie.

WILLIAM MET ZIJN PAPAGAAIVIS

Karl Heinz en Sandro hadden vandaag de grote boot tot hun beschikking. Zij wilden echter het liefst jiggen in plaats van achter de marlijn of grote haaien aan. En ook dat is natuurlijk geen enkel probleem. Ze hebben verschillende soorten gevangen maar het was niet makkelijk bij hen vandaag.

MARK MET TONIJN

En zo is iedere dag anders qua vangsten en visserij en dat maakt het wel weer leuk. Mocht het een dag niet zo goed gaan heb je de volgende dag met andere visserij weer compleet nieuwe kansen. En dat maakt deze groepsreis wel zo leuk. Daarnaast is er een relaxte sfeer en worden we perfect verzorgd hier.

HARD WERKEN OP HET STRAND

Morgen is het alweer de laatste visdag helaas. Daarna zijn er 6 visdagen voorbij. En dan begint de dag erna onze thuisreis. Maar niet voordat we morgenavond het afscheidsdiner hebben gehad en de prijzen hebben uitgereikt voor de drie mooiste/ grootste vissen en het beste team. Alles ligt nog open en morgen (of overmorgen als het laat wordt) weten jullie het ook.

 

Morgen is het alweer de laatste visdag helaas. Daarna zijn er 6 visdagen voorbij. En dan begint de dag erna onze thuisreis. Maar niet voordat we morgenavond het afscheidsdiner hebben gehad en de prijzen hebben uitgereikt voor de drie mooiste/ grootste vissen en het beste team. Alles ligt nog open en morgen (of overmorgen als het laat wordt) weten jullie het ook.

|> LEES ALLE UPDATES