spot_img

NIEUWS

DE NIEUWE BEET

00:09:43

00:06:47

00:01:25

00:11:43

PREMIUM ARTIKELEN

Snoeken op zout water

De Zweedse hengelsporttraditie Snoek op zout water, is dat zeevissen? Zweedse, Finse en Deense vissers zal het worst zijn. Zij...

Winterse havenvisserij

Op het moment dat je dit leest, is de tijd van het wintervissen al ruimschoots begonnen. Veel vissers stoppen...

Niet te zuinig met aas

DUTCH MASTERCLASS (64) Hoewel het nu nog hoogzomer is, staat een van de mooiste periodes van het jaar alweer voor...

De diepte in met…

Rolf Bouman Toen ik van Rolf Bouman hoorde dat hij vanaf nu voor het grootste deel verantwoordelijk is voor de...

VOLG BEET MAGAZINE

9,400FansLike
2,750VolgersVolg
4,960AbonneesAbonneer

TIPS & TRICKS

Twan & Mandy: elastiek in ontwikkeling

De opkomst van de commerciële karpervisserij op visvijvers is niet meer weg te denken en bovendien worden er ook op veel natuurlijke wateren steeds meer grote vissen gevangen. Om dit soort vissen...

Ready to paste? Alles over het vissen met deeg (deel 2)

BART DE CRÉE & HENDRIK VANDENBERGHE - Hoe je het best van start kunt gaan met een smeltend deegje, kreeg je in deel 1 reeds mee. Daarin werd vooral uitgelegd hoe belangrijk...

Tips en tricks Twan & Mandy: vertrouwen in je onderlijn

Browning is een naam die staat in de hengelsportwereld en dan met name in de witvisserij. Er zullen weinig vissers zijn die dit merk niet kennen. Mandy en Twan Swart zijn een...

Tips en tricks: wat neem je mee bij finesse visserij?

Bart van de Walle is een streetfisher van het eerste uur. Vanaf 2010 was hij een regelmatige deelnemer aan wedstrijden in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk en wist daarbij vrijwel altijd een...

TRAVEL TIPS

JAARABONNEMENT BEET MAGAZINE