Dutch Caribbean Shark Week 2017

Van 3 t/m 11 juni vindt de derde editie van Dutch Caribbean Shark Week plaats. Een week lang staat het hele Koninkrijk in het teken van haaien.

De week maakt onderdeel uit van de campagne Save Our Sharks. In zowel Nederland, als op de eilanden Saba, St. Eustatius, Sint Maarten, Aruba, Bonaire en Curaçao worden verschillende activiteiten georganiseerd waarmee aandacht wordt gevraagd voor het belang van haaienbescherming en de rol van haaien in zowel het behoud van gezonde oceanen, als in toerisme.


In De Ceuvel, Korte Papaverweg 4 te Amsterdam strijkt die middag een kleine markt neer met stands van organisaties die zich inzetten voor de bescherming van haaien. Er is ook een pop-up store, een speurtocht voor kinderen en er worden documentaires vertoond. Iedereen die geïnteresseerd is in haaien en hun bescherming, of hier meer over wil weten, is welkom. Tijdens een ontspannen middag aan het water, onder het genot van muziek en hopelijk het zonnetje, geven we het startsein aan de derde editie van Dutch Caribbean Shark Week en blikken we terug op behaalde successen die we binnen de campagne hebben gerealiseerd.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer