Nieuw: Browning Xenos Voerkorf

Met de Xenos lanceert Browning de meest innovatieve voerkorf van dit moment. Naast de gebruikelijk gaasvoerkorven zijn er steeds meer sportvissers die tegenwoordig plastic voerkorven gebruiken. De voordelen zijn duidelijk: stabieler tijdens de worp, een betere grip op lichte lokvoermengsels, ze zijn minder alarmerend voor vissen dan glanzende roestvrij stalen voerkorven en ze komen snel omhoog wanneer de voerkorf binnen gedraaid wordt. De Xenos Feeder is een plastic voerkorf die al deze voordelen combineert en die geleverd wordt in een populaire speed voerkorf vormgeving.


Toch is dit geen gewone plastic voerkorf! De Xenos Feeder maakt je veel flexibeler dan ooit aan de waterkant. Het aerodynamische gewicht kan gewisseld worden binnen luttele seconden. Je kunt een 30 grams gewicht verwisselen voor een 50 grams gewicht zonder dat je de voerkorf van de lijn hoeft te halen.

De Xenos voerkorf laat echter haar sterkste kant zien wanneer de vissen aan het azen zijn op half water, iets wat vaak het geval is wanneer er op karper of blankvoorn gevist worden. Draai de simpelweg het gewicht los van de voerkorf en vervang deze door een speciaal ontwikkelde plastic bal waarmee het geheel langzaam zinkend wordt. Je kunt nu zelf de zinksnelheid bepalen door water en loodhagels toe te voegen. De voerkorf kan zo fijntjes aangepast worden dat je er zelfs vis aan de oppervlakte mee kunt bevissen. Een echt geheim wapen! En het mooie is, de vissers op de stekken naast je zullen niets in de gaten hebben omdat de Xenos Feeder er nog steeds uitziet als een normale speed voerkorf.

De Xenos voerkorf zal vanaf eind maart beschikbaar komen bij hengelsportzaken die Browning in het pakket hebben.

Website: www.zebco-europe.com
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer