PENN Challenge zoekt vervangend team

Nog maar enkele maanden dan gaat de negende Penn Challenge van start. Er liggen vijftien boten klaar voor dit evenement en er wordt aan deelgenomen door teams uit Nederland, België, de UK en door twee teams uit China.

Helaas heeft een team af moeten zeggen omdat bij een van de teamleden kanker in een vergevorderd stadium geconstateerd is, een alleszins begrijpelijke reden. De organisatie zit hierdoor met een probleem: veertien teams en vijftien boten. Mocht er nog een team beschikbaar zijn dat deel kan nemen aan de wedstrijd die van 7 tot en met 11 mei vervist wordt op de Kaapverdische Eilanden, dan ligt hier nu de kans.

De kosten bedragen voor twee personen 6000 euro, voor drie personen 6200 euro en voor vier personen 6400 euro, extra teamleden kosten telkens 200 euro extra. Het bedrag is inclusief vijf dagen vissen, openingsdiner, dagelijkse drankjes op de club, afsluitend diner, wedstrijdshirts, bijdrage aan de goede doelen in Mindelo, etc. Maximaal zes personen per team, maximaal vissen er vier personen per dag op een boot.


Informatie
Voor nadere informatie en opgave voor de PENN Challenge 2017, stuur een email naar aierland@xs4all.nl. Meer informatie is ook te vinden op de Facebookpagina van The Penn Challenge of op www.pennchallenge.nl.

Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer