Nieuwe zitkisten van Sensas

Sensas breidt dit seizoen haar toch al ruime collectie zitkisten verder uit, met diverse solide en fraai vormgegeven modellen.

Zo is de 80x80x50 cm grote Jumbo 3300 een topkwaliteit zitkist met een lager chassis voor die sportvissers die niet graag hoog zitten. Deze ultrastabiele zitkist wordt zeker een grote hit bij de top van het wedstrijdwereldje. De kist is leverbaar in wit en groen.


De voetenplaat kan bij deze kist uitgeschoven worden en beschikt over een aansluiting voor een leefnet. De zitkist beschikt over twee vaste en vier telescopische poten, onder de zitting vind je nog een schuiflade, bij de zitkist wordt een 80 cm unit geleverd waarmee je de kist kunt verhogen plus een 40 cm diepe lade.


De Jumbo 3300 is voorzien van drie waterpassen en ze wordt geleverd met een set reserveschroeven, een beschermhoes en draagriem.

 

De Jumbo 3500 is met haar formaat van 85x78x55 cm nog een stukje hoger. Ook deze zitkist zal zeker een hit worden bij de witvissers en de wedstrijdvissers. De Jumbo 3500 is beschikbaar in een zilveren en een groene kleur.

Bij de Jumbo 3500 vind je twee halve laden onder de zitting, de schuivende voetenplaat beschikt over een aansluiting voor je leefnet maar ook over voetenblokkers die voorkomen dat je voeten van de voetenplaat af kunnen glijden.

De viskist wordt geleverd met twee vaste en vier telescopische poten, twee 40 mm hoge laden, een beschermhoes en transportriem. Ook deze zitkist beschikt over drie waterpassen.

Website: www.sensas.com.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer